Nov 11, 2013

Celebrations


Zašto volim jesen? Mnogo je razloga. Jedan od njih je i taj što sam u ovo doba pre dve godine (i jedan dan, ako ćemo da budemo tačni) odlučila da pokrenem ovo svoje online mestašce. Dugo sam razmišljala, vagala, kao i oko svega ostalog. I rekoh - što da ne, i ne mogu vam opisati koliko mi je drago što sam se odlučila na taj korak. Tokom poslednje dve godine, ovo mesto je moja inspiracija zajedno sa svima vama. Pišem zbog sebe, spoznajem se na još jedan način, a ako usput uspem da izmamim osmeh na lice barem jednom od vas - to mi je i više nego dovoljno. Veliko vam hvala što me i dalje pratite na ovom mom virtuelnom proputovanju!

Naslov kaže Celebrations. Simbolično, ne samo zbog blog-o-rođendana. Činjenica je da u ovom periodu imam dosta stvari koje bi trebalo proslaviti, radovati se, nastaviti... kako one velike, tako i one male koje su možda i značajnije jer nas prate svakodnevno. Zato, čak i ako vam se ne čini potrebnim, za svaki "mali" uspeh čestitajte sebi, nabacite osmeh na lice i podelite ga udvoje. Jer vredi. Jer je tako lepše.

A ja nastavljam da uživam u promenama koje (mi) jesen uvek donosi. Radujem se prohladnom jutru, dok grejem ruke pečenim kestenom. Topla čokolada i topla ešarpa su sve učestalije. Sunce mi uvek izmami osmeh na lice i grabim ga sebično svakog dana. Čak je i nosić našao toplo utočište u njegovom šalu.3 comments:

 1. Ja ne volim mnogo jesen, narocisto jesen punu kise, vetra i tmurnih dana. Ali moram priznati da mi je ova jesen lepsa od bilo koje prethodne jeseni, jer je bilo toliko lepih dana..

  ReplyDelete
 2. Ни ја нисам неки љубитељ јесени, мада, свака велика љубав у мом животу, родила се у јесен. Невероватно, али претпостављам да су ми због тих љубави autumn leaves, devouring rains and sulky skies less painful.
  На крају крајева, није јесен толико лоша.:)

  ReplyDelete
 3. good combination

  ReplyDelete

Thank you for your feedback!