Dec 31, 2013

Pretty Amazing

photo: Pinterest
Ako je prošla godina bila velika i bitna, ova je još veća i još bitnija. Još jedna prekretnica u dobrom smeru, jer drugačije ne prihvatam. Značajne stvari koje sam zacrtala sam uspešno štiklirala sa liste, a one naizgled male... pa, one su još više doprinele "+" koloni. U ovu godinu sam ušla sa osmehom, dok izlazim sa još većim. A svaka naredna će premašivati onu prethodnu. Jer sam ja tako odlučila. I to je ono najbitnije, ako mene pitate, kada se sve izvaga i podvuče crta. 


Željno iščekujem ovu novu godinu, unapred se radujem uspesima koje planiram da ostvarim, a onim neplaniram najlepšim poručujem da sam spremna i za njih. Od sutra prvo poglavlje je Nova Prilika. Ugrabite je i nastavite svoju priču. Iskreno se nadam da niste ona ista osoba koja ste bili prošle godine u ovo vreme, jer to onda znači da vam je godina prošla uzalud. Nadam se da ste učili iz grešaka i shvatili da sreća prati hrabre (oprostićete mi ovog puta na ovakvom klišeu, ali priznajte da je tačan). Nadam se da ste izvukli ono najbolje iz svake lekcije koju vam je život priredio ove godine. Znam da ja jesam.


Dobre stvari zahtevaju vreme. Dajte im ga, ali isto tako ne prepuštajte sve stvari slučaju. A što se mene tiče... sebi želim ove godine Rusiju na hiljadu magičnih mogućih načina. I nazdravljam novim prijateljstvima, izazovima koje ću uspešno pokoriti i još lepšim malim trenucima koji strpljivo čekaju iza ćoška.

Do sledećeg čitanja u novoj godini i promenama koje vas ubrzo čekaju na ovom online kutku... N.

4 comments:

 1. All the best for 2014!
  Maren Anita

  Giveaway with Benefit, Moschino, Guess:
  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, all the best to you too! :)

   Delete
 2. Jako lijepo Nina... Sretna ti Nova ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala, Ana! Sve najbolje ti zelim :)

   Delete

Thank you for your feedback!